top of page

Advanced Chromatography Solutions is een Belgische producent van HPLC-hardware. ACS is gespecialiseerd in kant-en-klare analyzers voor de voedingsindustrie en online-HPLC voor de procesindustrie (chemie - biotech - farma). Andere producten zijn standaard HPLC, UHPLC, GPC en IC.
 

Naast instrumenten biedt ACS ook services aan aan hun klanten, gaande van onderhouden, opleidingen en methodeontwikkeling.

ankersmid logo.jpg

Ankersmid M&C heeft zo goed als elke analyse techniek in het gamma. Zo kunnen wij de beste techniek, ondersteuning én service bieden voor u, uw proces en uw applicaties. Zonder voorkeur van techniek of meetprincipe want ons productenportfolio is zo samengesteld dat wij totaaloplossingen kunnen bieden van de schoorsteen, naar de controlekamer, tot in het analyse-labo. Analyses gaan van pH, TOC, BOD, TOX Cl-, NH4, F-, Silica, Na en vele andere in water, condensaat en afvalwater tot proces gas analyzers via lasers, MS, UV-vis, paramagnetisch en vele andere technieken.

Maar naast allerhand technieken hebben wij ook alle voorbehandelingen die men nodig heeft om gassen in de juiste vorm tot aan de analyzer te krijgen zodat essentiële componenten niet verloren gaan onderweg. Van filters tot condensaat verwijderaars tot verwarmde leidingen en probes. Voor elk proces en applicatie hebben wij de gepaste voorbehandeling.

Anton Paar TRANS.png

Anton Paar Benelux is sinds 2001 het Service, Sales en Support Center voor alle apparaten van de Anton Paar groep met naast de gekende laboratorium analyzers ook high-end inline meetapparatuur zoals inline dichtheid, geluidssnelheid, brekingsindex, viscositeit, opgeloste CO2 en zuurstof. En dit zowel voor de voeding & dranken, chemische, petro en pharmaceutische industrie.
Anton Paar Benelux heeft een eigen service dienst met, door Anton Paar GmbH gecertifieerde, service engineers, die instaat voor alle service interventies, zowel contracten als reparaties.

Logo Met Slogan - Klein.jpg

Avantes ontwikkelt en produceert compacte optische spectroscopie instrumenten en systemen. Met de systemen van Avantes kunnen gebruikers chemische samenstellingen meten, niet-invasieve medische gegevens verzamelen, kleur/fysische eigenschappen meten en straling in het ultraviolette, zichtbare en nabij-infrarode gebieden van het spectrum kwantificeren. De flexibiliteit die wordt geboden door een totaal pakket aan te bieden, resulteert in een onbeperkt aantal toepassingen voor spectroscopie in vele disciplines en industrieën. Avantes’ spectrometers worden gebruikt voor onderzoek, kwaliteitszorg en in-line proces controle. Door intensieve klantencontacten in diverse industrieën en toepassingen is Avantes een ervaren partner die zijn klanten oplossingen op maat kan bieden.

Buechi_with_Switzerland_RGB_165_210_0.pn

Kwaliteitsbewaking van het proces is essentieel in de productie. Daarom is het belangrijk om direct toegang te hebben tot nauwgezette en precieze metingen van kwaliteit. De nieuwste technologie helpt hierbij.

Het nauwlettend monitoren van de meest kritische parameters is cruciaal voor het corrigeren van afwijkingen in het productieproces.
NIR-Online® spectroscopie biedt volledige controle door het continu leveren van nauwkeurige metingen binnen seconden.

emerson.png

Emerson Automation Solutions, onderdeel van Emerson, is een vooraanstaande leverancier van apparatuur, diensten en oplossingen die bedrijven helpen bij het automatiseren van hun productie, verwerking en distributie. Wij zijn actief in uiteenlopende industrieën waaronder chemie, olie & gas, pulp & papier, energie, levensmiddelen & dranken en farmacie. Wij bundelen producten en technologieën met branche-specifieke diensten op het vlak van engineering, advisering, projectmanagement en onderhoud in ons unieke Plantweb® concept, waarin ook de laatste technologiestap, draadloze veld- en fabrieksnetwerken, vervat zit. Emerson Automation Solutions biedt onder meer de merken aan: Fisher Controls, Micro Motion, Plantweb® en DeltaV.

1.eh_alternative.png

Endress+Hauser is de toonaangevende fabrikant en leverancier van apparatuur, systeem-oplossingen en diensten rondom industriële procesmetingen en -automatisering.  Wij bieden uitgebreide in-line analytische meetsysteemoplossingen voor bv. pH, geleidbaarheid, densiteit, RAMAN spectrometrie en gasanalyses, incl. ondersteuning bij het optimaliseren van processen voor doeleinden van efficiëntie, veiligheid en productkwaliteit.

HACH NEW BLUE LOGO BluTag BluR.png

Hach® levert al meer dan 85 jaar innovatieve oplossingen aan zijn klanten. Hach biedt klanten vertrouwen in hun wateranalyse door deskundige antwoorden, uitstekende ondersteuning en betrouwbare, gebruiksvriendelijke oplossingen. De analytische instrumenten, diensten, software en reagentia van Hach worden gebruikt om de kwaliteit van water te garanderen in diverse bedrijfstakken in meer dan 100 landen wereldwijd.

Metrohm heeft meer dan 40 jaar ervaring met online Procesanalyse.

In samenwerking met Metrohm AG, de toonaangevende fabrikant op het gebied van elektrochemische ionanalyse, is Metrohm Process Analytics uitgegroeid tot de marktleider in online analyse. Het assortiment varieert van één-parameter analyzers tot de zeer geavanceerde multiparameter Ex Proof Analyzer voor de meest risicovolle omgevingen. Met de NIRSystems Process Analyzers zet Metrohm Process Analytics de standaard voor realtime spectroscopische analyse met ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties.

Onze familie van Process Analyzers brengt laboratoriumanalyses online voor continue monitoring en controle.

PMT Benelux NV, met hoofdkantoor te Kampenhout (in de nabijheid van de nationale luchthaven van Zaventem) en support-kantoor in Oss (Nederland), heeft zich toegelegd op de verkoop, installatie, validatie, calibratie, en after-sales van deeltjestellers, TOC-analysers, tablet testsystemen, microbiële monitoring en detergenten.

PMT Benelux maakt deel uit van de Europese PMT-Holding met partner-vestigingen in Groot-Brittanië, Duitsland, Frankrijk.

Dankzij onze competente verkoops- en servicemedewerkers, onze in-house calibratie mogelijkheden, up-to-date certifiëring en continue bijscholing, bieden wij aan onze klanten een totaaloplossing gedurende de hele life-cycle van hun investering.

sie-logo-claim-petrol-rgb.png

Uw maak- en procesbedrijf automatiseren?

 

Bij Siemens Process Analytics, deel van Siemens Digital Industries, vindt u vele online procesanalysatoren voor gas- en vloeistofmonsterstromen: van continue, extractieve gasanalysatoren tot in situ laserdiodespectrometers. Maar ook gaschromatografen voor nagenoeg elke chromatografische uitdaging, tot zelfs volledige analysesystemen (inclusief installatie, ingebruikname en training) én 60 jaar applicatie-expertise in testlabo’s.

E_SHIMADZU_Excellence_in_Science_CS3 tra

Shimadzu TOC-4200 On-Line Total Organic Carbon Analyzer voor de bepaling van TOC en TNb in o.a. afvalwater, influent/effluent, proceswater, oppervlaktewater, drinkwater, condens- en koelwater.

Yokogawa ontwerpt en bouwt geavanceerde procesbeheerssystemen, regelinstrumentatie en test- en meetapparatuur.

De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met name actief zijn in de olie-en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

bottom of page